Over ons

Erwin de Jong – Eigenaar InZicht Heiwerk

Wij zijn aangesloten bij

Klein en onafhankelijk heibedrijf
met veel ervaring

Wij zijn InZicht Heiwerk. Het meedenken in oplossingen is precies wat wij doen, we hebben inzicht hoe processen lopen en de planning eromheen. Het is een uitdaging om iedere opdracht uit te voeren zoals u dit verwacht. Maar liever gaan wij een stap verder en willen we uw verwachtingen overtreffen door het net even sneller, netter en beter te doen dan afgesproken. Wij werken graag met u samen om het beste plan voor uw heiwerk te realiseren.

  • Wij werken met lichte heimachines
  • Gecombineerd transport is kostenefficiënt
  • Spoedklussen zijn makkelijk in te plannen
  • Wij rapporteren ook kalenderen
  • Altijd vrijblijvend een offerte

Erwin de Jong

Als 16-jarige ben ik begonnen als grondwerker en machinist op een minigraver, maar zo snel als het kon wilde ik draaien op een heimachine. Niet veel later ben ik gaan heien met een Dragline P&H210 houten en betonnen palen en al snel kreeg ik de kans om te draaien op een moderne Junttan.

Na 9,5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij mijn eerste werkgever heb ik de uitdaging gezocht bij een groot heibedrijf. Zo leerde ik meer technieken en kreeg meer inzicht in de uitvoering van grote en speciale werken.

Deze ervaringen heb ik later in de praktijk gebracht als freelance kraanmachinist, ik was een machinist die inzetbaar was op ieder type kraan en ongeacht het werk.

Mijn flexibiliteit en grote inzetbaarheid brachten mooie projecten met zich mee. Projecten waarin ik vele diverse technieken ben tegengekomen in de wereld van funderingstechnieken.

Nu, meer dan 30 jaar na die eerste werkdag, heb ik de kans gegrepen en een eigen heimachine gekocht. Een droom die ik als 16-jarige had is nu werkelijkheid.

Een droom, aangevuld met ervaring, kunde en kennis!